Tornen les jonegades a Benassal

828
Presentació cartell jonegada a Benassal
Presentació cartell jonegada a Benassal
PUBLICITAT

Nota de premsa Tauromanegement

En la vesprada d’ahir es va presentar el cartell de la tornada de les jonegades a la singular plaça de bous de Benassal, a la província de Castelló. La plaça, construïda de manera artesanal cada any en la mateixa plaça del poble i coneguda com “La Maestranza del Maestrazgo”, en referència al Maestrazgo o Maestrat en valencià, nom de la comarca, albergarà una novillada sense picadors el diumenge 5 de setembre a les 17:30h, organitzada per la incipient empresa taurina Tauromanagement, dirigida pel jove valencià Luis María Garrido.

Es posarà en lliça el Trofeu Club Taurí “Manolo Molés” de Benassal al millor joneguer del festeig, i competiran per ell els joneguers Jorge Rivera, Cecilio Lorite “El Ceci”, Aarón Rull (de la veïna població de Culla) i Javier Aparicio, en el seu debut de llums, tots ells pertanyents a l’Escola Taurina de Castelló, de la Diputació de Castelló, entitats col·laboradores en la realització del festeig, juntament amb l’Ajuntament de Benassal. Davant d’ells, uns animals de la ramaderia de Los Maños, de procedència Santa Coloma línia Buendía, que pastura a la finca “Vistahermosa” en Luesia (Saragossa) i ve amb el distintiu de ferro demandat pels aficionats i desitjat en els certàmens i jonegades més prestigioses d’Espanya i França.

Les entrades, limitades a causa de les restriccions d’aforament, tindran un preu únic de 10€, i es podran adquirir a partir del diumenge a Benassal, a les Oficines de Turisme, Nostre Bar i Gasolinera Carceller Royo, així com en venda online, sense cap tipus de despeses de gestió i amb possibilitat d’albergar l’entrada digital al mòbil, en una clara aposta de l’empresa per la innovació i la seguretat. Per a accedir a la venda en línia, s’ha incorporat un codi QR en el propi cartell que enllaça directament a la plataforma de venda, pensant sempre en la comoditat de l’aficionat, i portant a la realitat l’eslògan de “gestió taurina per al Segle XXI” de Tauromanagement. A més, s’ha disposat un telèfon d’informació i reserves en el número 695201966.

Com ja és nota habitual de la marca Tauromanagement, s’implementarà una completa campanya de màrqueting i comunicació. Començant pel propi cartell anunciador, obra del dissenyador barceloní Iván Estupiña, sobre la base de la seua obra original, que poden trobar en les xarxes socials de l’empresa organitzadora: “Les mans del poble construeixen la tauromàquia”. Simbolitza la singularitat d’una plaça construïda per i per al poble, on el poble dóna vida a la tauromàquia amb les seues aportacions en bous i soltes de vaquetes, i donant suport a la jonegada. Seguint aquest disseny, s’ha treballat en tota una línia d’identitat visual per al contingut que s’anirà desglossant en les setmanes prèvies al festeig, com infografies dels animals que es torejaran, i tot el material promocional, com els fulls de mà i cartelleria que es repartirà per diferents localitzacions de tota la regió. Al costat d’això, com de costum, es nodrirà de contingut al festeig per la via del màrqueting digital en les xarxes socials de Tauromanagement.

En paraules de l’empresari, Luis Garrido afirma estar il·lusionat per ser “un projecte bonic i que suma, que torna els festejos de llums a una plaça mítica de la nostra comunitat, suposant el nostre debut en la gestió en el nostre lloc d’origen, la Comunitat Valenciana”. A més, afirma estar “molt agraït a l’Escola Taurina, Diputació i Ajuntament per confiar en la nostra jove empresa, i entendre que la nostra manera de treballar, centrant-nos en pocs projectes, però maximitzant-los en qualitat, compliment, transparència i promoció, era la millor fórmula per a recuperar els festejos de llums” esperant que el projecte siga ben acollit i tinga continuïtat durant els pròxims anys. “En un any on tristament s’està valorant allò més barat, aprofitant-se moltes empreses de la caiguda de preus i desesperació a tots els nivells, sense cap valor afegit en els festejos” prossegueix Luis, “ens enorgulleix que es tinga en valor la nostra proposta diferencial per a Benassal, i que esperem poder exportar a més places en un futur, com hem fet quan hem tingut l’oportunitat, malgrat que el sector i els propietaris de les places no sempre valoren això, encara que a la llarga creiem que marcarà la diferència.” Finalitza Garrido declarant que “en un any difícil, tornar a l’activitat sumant un festeig nou, no només en un any sinó una època de destrucció d’espectacles, i en un enclavament amb sabor, afició i essència pròpia com és Benassal, crec que és la millor manera de tornar a l’organització de festejos per a Tauromanagement”.

Cartell jonegada a Benassal
Cartell jonegada a Benassal