Tornen a robar a tres vivendes de Les Cases de l’Alforí de Vistabella

1264
PUBLICITAT

Lladres a Vistabella8

-Vistabella demana permís per instal·lar càmeres de seguretat

La urbanització de “Les Cases del Alforí” de Vistabella ha tornat a rebre la visita dels amics de l’aliè que han robat en, almenys, tres habitatges, segons ha explicat l’alcaldessa del municipi, Belén Bachero. Els fets s’han produït en dies passats. L’alcaldessa ha lamentat la manca de resposta de la subdelegació del Govern davant les queixes plantejades per consistori i veïns. L’Ajuntament ha sol·licitat des de fa mesos permís per instal·lar càmeres de videovigilància, però fins ara no ha rebut autorització, demora que es critica des del municipi.
El passat mes de gener i durant els mesos d’hivern ja es van produir diversos robatoris i des de Vistabella es va demandar major presència de la Guàrdia Civil. L’alcaldessa ha apuntat que la caserna més pròxima està a mitja hora de Vistabella, a Atzeneta del Maestrat, el que atorga als lladres grans facilitats per escapar, sobretot cap a la província de Terol.

En els passats mesos les cases s’han convertit en l’estança d’un grup de lladres que, campen al seu aire per aquest grup d’habitatges que principalment serveixen de segona residència. Al gener l’alcaldessa ja explicava que, “han entrat a robar en més de vint habitatges. El botí més gran que han aconseguit és alguna televisió de plasma, però el pitjor és que entren en una, després en una altra i així van entrant en cases, pràcticament no queda cap casa de la urbanització en la qual puguin entrar “.

Els amics de l’aliè actuen gairebé amb to burlesc i és que en algunes cases han arribat a celebrar dinars o sopars amb combinats inclosos. Els robatoris o intents de robatori no només s’han produït a Les Cases de l’Alforí. En masies properes o cases d’eines de la plana de Vistabella també s’han produït robatoris de ferralla, eines o maquinària. La urbanització de les Cases de l’Alforí està a uns dos quilòmetres de Vistabella, completament apartada del poble. Els habitatges estan deshabitats entre setmana pel que resulta difícil que algú pugui detectar la presència de lladres.