Torna l’edició d’estiu de Morella Negra

218

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La versió d’estiu de Morella Negra com la trufa torna aquest cap de setmana amb la seua 2a jornada. Així, Morella tuber aestivum albergarà la taula de conversa literària BCN-CS mediterranean connection al Teatre Municipal a les 20.00 hores. En aquesta participaran Graziella Moreno, premi Letras del Mediterráneo 2020 i autora de la novel·la El Salto de la araña, i Pere Cervantes, premi Lestras del Mediterráneo 2018 i autor del llibre El chico de las bobinas, i estarà moderada per l’incentivador cultural i Director de continguts de VLCnegra.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “Morella tuber aestivum plena de literatura diferents jornades d’aquest any atípic en el qual no es va celebrar Morella Negra com la trufa en el seu format original”. L’edil ha afegit que “aquestes jornades on la literatura i la novel·la negra són les protagonistes atrauen tant al públic local i comarcal, com a visitants, sobretot quan es concentren totes les activitats en un cap de setmana”.

D’altra banda, el comissari de Morella Negra, Jorge García, ha explicat que “aquesta serà la 2a i última jornada del format d’estiu de Morella Negra, la qual tindrà entrada lliure fins a completar l’aforament del Teatre Municipal” i ha remarcat que “no cal reservar l’entrada amb antelació perquè pensem que el teatre pot acollir a la previsió que tenim de públic”. Jorge també ha comentat que “com hem fet en les diferents taules, també es podrà seguir a través del canal de YouTube de Morella Negra”. Finalment, ha explicat que “Morella tuber aestivum no compta amb la part gastronòmica a causa de les mesures i restriccions enfront de la COVID-19 i esperem recuperar-la en quan la seguretat de totes i tots ho permeta”.

Cal explicar que aquesta jornada de Morella tuber aestivum es podrà seguir a través del canal de YouTube de Morella Negra (https://youtu.be/PNBbSW3UM78). D’aquesta manera, les persones que no puguen assistir, podran seguir l’acte en directe o vore’l després en aquesta plataforma.