Torna la mostra de cinema rural “Al nostre ritme” a Villores, de l’1 al 3 d’agost

283
Mostra de cinema rural a Villores
Mostra de cinema rural a Villores
Mostra de cinema rural a Villores

-Nota de premsa-

La Mostra de Cinema Rural “Al nostre ritme” ha presentat a les xarxes socials el cartell de la V Edició, amb la programació inclosa.

“Al nostre ritme”, pretén apropar el bon cine al medi rural i algunes experiències del medi rural a la població de qualsevol lloc que acudeixen a Villores el primer cap de setmana d’agost.

COMIC –Col·lectiu Moviment i Cultura- arrelat a la comarca i per això coneixedor de les mancances de serveis culturals, i amant del cinema de qualitat, ha programat un seguit de projeccions que faran gaudir de valent, tant a les persones ja aficionades al cine, com a les que tenen poc costum d’anar-hi.

Per a l’estrena de la V Edició, un llargmetratge rodat a la comarca veïna del Matarranya.

 El bosc, del director: Òscar Aibar. Intèrprets: Raquel Dalmases, Maria Molins; Àlex Brendemühl, Josep Maria Domènech, Pere Ponce, Tom Sizemore. Un drama fantàstic amb guió d’Albert Sánchez Piñol.

Sinopsi: Al Matarranya, en plena guerra del 1936-1939, una família hi amaga un secret ancestral: prop de la masia on viuen apareixen llums misterioses i sobrenaturals, visibles dues nits cada any, en un bosc estrany.

Albert Sánchez Piñol és també autor de La pell freda,  el llibre que el va llançar a la fama i amb el que va obtindre el premi Ojo Crítico de RNE el 2003. Al 2012 va publicar Victus, famosa novel·la històrica.

A la web www.alnostreritme.org o al  facebook  es pot consultar la programació completa i també informació sobre les activitats complementàries i altres detalls per organitzar-se el cap de semana “Al nostre ritme”.