Torna el taxi rural per a fins mèdics a Forcall

495
Torna el taxi rural per a fins mèdics a Forcall
Torna el taxi rural per a fins mèdics a Forcall
PUBLICITAT

Forcall ha rebut una subvenció de la Diputació de Castelló destinada a pobles d’interior de menys de 10.000 habitants gràcies a la qual els veïns podran gaudir del servei de taxi rural per a fins mèdics.

Es tracta d’un servei gratuït de taxi destinat a aquells usuaris que no disposen de carnet de conduir, vehicle propi o que manifesten incapacitat de conduir, per tal que puguen assistir a consultes externes de centres hospitalaris o a serveis d’optometria, revisió auditiva i odontologia en municipis propers.

Aquest tipus d’ajuda individualitzada consisteix en pagar el cost del viatge, tant d’anada com de tornada, des del poble fins al centre hospitalari, fent-se càrrec la Diputació de la factura del trajecte. Aquest servei es dóna sempre que cap familiar o persona propera puga assumir el trasllat per causa justificada en la jornada i horari establert a la cita prèvia assignada.

2019 és el segon any que el consistori forcallà s’adhereix a aquesta ajuda. Per sol·licitar el servei només cal tramitar-lo des de l’Ajuntament de Forcall.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA