Torna el programa Castelló Sènior a partir del 6 de maig

691
PUBLICITAT

– Si l’evolució de la pandèmia continua sent positiva, podran gaudir de les seues vacances durant el mes de juny i la primera quinzena de juliol

Les quatre mil persones inscrites en el programa de vacances Castelló Sènior, corresponent a la convocatòria de 2020, podran passar a partir del 6 de maig per les agències de viatges vinculades a aquest projecte per a formalitzar l’adquisició del seu paquet de vacances en el territori de la província de Castelló. La Diputació de Castelló ha anunciat que totes les persones inscrites rebran en breu una comunicació del Patronat Provincial de Turisme amb la pertinent autorització de compra. Els viatges es realitzaran durant el mes de juny i la primera quinzena de juliol de 2021.

El programa ofereix diferents possibilitats com les estades de 6 dies i 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de Castelló. D’altra banda, l’estada de 3 dies i 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics, on es realitzaran els esmorzars. O també l’estada durant 8 dies i 7 nits en hotels situats a la província de Castelló, en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i el transport des de la capital de la Plana.