Torna el campionat de futbol 3 Ciutat de Morella

630
PUBLICITAT
  • La setmana que ve començarà el termini d’inscripcions i estarà obert fins al 24 d’abril

El campionat de futbol 3 Ciutat de Morella tornarà el pròxim 4 de juny per a celebrar la seua XII edició. Els Ports Futbol Club recupera aquesta jornada d’esport i germanor per a les xiquetes i xiquets de la comarca i la setmana que ve iniciarà el termini d’inscripció dels equips fins al 24 d’abril. Aquest torneig suposa una activitat molt participativa i d’unió entre els pobles de la comarca on s’ajunten més de 150 jugadors i jugadores al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

Aquest matí, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora d’Esports, Judit García, i el representant de l’organització, Javi Yeste, han presentat aquesta nova edició després que els últims anys no s’organitzara a causa de la situació sanitària amb la COVID-19. D’aquesta manera, Judit ha destacat que “el campionat de futbol 3 és una activitat molt demandada per les xiquetes i xiquets i amb molta participació, per la qual cosa ens alegra poder recuperar-la”. L’edil ha explicat que “aquesta és una jornada de germanor entre els pobles de tota la comarca i fer nous amics i amigues a través de l’esport”. També ha volgut animar a “totes i tots a participar en el torneig del 4 de juny, tant a qui juguen habitualment a futbol, com a qui pràctica altres esports i vulguen provar aquest com és el cas de les xiques del Club de Bàsquet Femení Morella” i ha agraït “la a implicació i dedicació dels Ports F. C. per organitzar aquest campionat, així com del futbol base de la comarca en general”.

Cal recordar que Els Ports F. C. compleix 20 anys en aquest 2022 i participa en les competicions de futbol base amb xiquetes i xiquets de tota la comarca. L’entitat compta amb vuit equips de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, les quals comprenen edats des dels cinc anys i fins als 18.