Festes de Primavera Todolella

La Penya El Diable de Todolella, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, ha preparat per al cap de setmana del 27 al 29 d’abril un complet programa amb motiu de les Festes de Primavera. Els actes taurins i musicals seran protagonistes a Todolella.

La celebració s’iniciarà amb la Gran Nit Taurina Femenina del divendres, que comptarà amb la participació de les Damas del Cesto de Saragossa, l’exhibició de retallades de Sarita Àvila i Paula López i una vaca embolada per a les sòcies de la Penya El Diable. La macrodiscomòbil DML, amb els djs Rusclo i Helenio FX, posarà el punt final a la nit.

Al dia següent, el parc infantil amb animació obrirà la programació. A la vesprada hi haurà corro de vaques de la ramaderia Hermanos Dilla Pons de Valderrobres. La xaranga “A Banda De la Banda” ambientarà la vesprada del dissabte amb la seua música. Una de les cites destacades serà el mà a mà entre dos retalladors de nivell: Ángel Pitarque Garay i Miguel Ángel Sales “Mikea”. El retallador d’Hijar i el de Cantavieja es mesuraran amb una vaca del ferro Tomás Prieto de la Cal. Després tindrà lloc la prova de dos animals més, una vaca i un bou, de la mateixa ramaderia. Després de les embolades nocturnes, l’Orquestra Sideral i la discomòbil DML completaran la jornada festiva.

Quant al diumenge, es viurà a la vesprada el Campionat de Futbol-Vaca amb els millors equips de la zona i animals de la ramaderia Germans Dilla Pons de Valderrobres. La nit serà per a l’embolada d’un bou del ferro Francisco Fernández de Jaén, pagat pel Bar Hostal Restaurant El Guerrer de Todolella. Finalment, la música de la discomòbil DML tancarà les Festes de Primavera.