Tírig viu l’equador de les seues festes patronals

616
Desfilada de carrosses a Tírig
PUBLICITAT

Tírig continua hui celebrant les seves festes patronals en honor a Sant Jaume amb l’obertura d’una exposició al local dels jubilats sobre artesania de fusta i marqueteria taurina. Els xiquets i xiquetes poden jugar i divertir-se al parc aquàtic de la piscina i, al migdia, l’Ajuntament de Tírig ofereix un dinar i ball als jubilats. Aquesta vesprada se celebra una partida professional de pilota a mà i es realitza el sorteig dels cadafals. A la nit, els veïns poden acudir a la fonda de la tapa i la cervesa en la que no faltarà la música i el ball.

Ahir Tírig va viure una jornada divertida ja que es van realitzar diverses activitats com el Humor Amarillo, en la que els participants van passar proves inspirades en el conegut concurs televisiu. A la vesprada, l’Associació Cultural de Tírig va organitzar la desfilada de carrosses, que van ser confeccionades pels que participaven en ella. Els millors dissenys van obtenir tres tipus de premis, un pernil, una espatleta i un formatge. A continuació, la diversió va continuar amb la festa dels colors i, després del sopar, va començar la festa de disfresses amb la discomòbil.

Demà a primera hora es muntaran els cadafals i, de matí, seguirà oberta l’exposició al local dels jubilats. Així mateix, la festa de l’aigua refrescarà als assistents que podran llençar-se per un tobogan aquàtic de cent metres de longitud. Després de dinar comença el concurs de Guinyot i, a la vesprada, adults i xiquets poden participar en una gimcana pel casc urbà del municipi. A la nit arriba l’esperat concurs de paelles al qual li seguirà el ball.