Tírig ultima visites guiades per a Setmana Santa

648
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Tírig

-S’han programat 4 eixides per a aquests dies
-La iniciativa forma part d’un programa anual de visites guiades
 Els visitants de Tírig durant les vacances de Setmana Santa podran gaudir enguany de visites guiades a la localitat i la Valltorta. El divendres 25 de març a les 12h es podrà passejar per la història de la localitat recorrent llocs relacionats amb el famós pintor Gabriel Puig Roda. No faltarà la narració de la seua famosa llegenda de la Raboseta i el Llop en l’activitat “Passejos d’Història”.
I al dia següent a les 10h proposen un passeig per la “Arquitectura Rural”. La protagonista serà la pedra en sec de les masies, forns i cabanyes de Tírig. A més, el diumenge 27 de març es podran conèixer esglésies, ermites i restes medievals de la població dins d’una altra cita de “Passejos d’Història”. I finalment, el dilluns 28 tancaran aquestes quatre jornades de visites amb el “Camí de Prehistòria”, una eixida senderista a la Cova dels Cavalls per a conèixer el jaciment rupestre.
Aquestes propostes s’emmarquen en el programa de rutes per conèixer Tírig i les pintures rupestres de la Valltorta, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, que han engegat l’ajuntament de Tírig i l’empresa Lasaria Turismo. La iniciativa, amb més de 20 activitats previstes fins a desembre. Les inscripcions es podran realitzar a través de la pàgina web municipal, de moment es pot trobar allí tota la informació necessària per a reservar plaça.