Tírig torna diversos mil·lennis en el temps amb la III Mostra Prehistòrica

374
Tírig torna diversos mil·lennis en el temps amb la III Mostra Prehistòrica
PUBLICITAT

Aquest cap de setmana, del 5 al 7 d’abril, Tírig celebra la III edició de la Mostra Prehistòrica amb multitud d’activitats per a grans i menuts. Així les coses, el municipi retrocedirà en el temps i es convertirà en un poblat prehistòric on es duran a terme diferents representacions, activitats per a tots i se situaran diferents casetes artesanals i de productes gastronòmics.

Les rutes cicloturistes i les visites tant pel centre històric del municipi com al Museu de la Valltorta i a les pintures rupestres tindran lloc en les jornades de dissabte i diumenge. Durant el cap de setmana els homes i dones prehistòrics prendran els carrers per a mostrar a veïns i visitants com era la vida dels primers pobladors de la província. Cal recordar, que el diumenge se celebrarà l’esperat Valltorta Trail que cada any atrau a centenars de corredors al municipi i que discorre per punts de gran valor patrimonial, històric i medi ambiental.

Per a més informació sobre les activitats i inscriure’s en les visites i tallers consultar amb l’oficina de turisme en el 964 418 612 o per correu electrònic en info@tirig.es.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA