Tírig torna diversos mil·lennis en el temps amb la III Mostra Prehistòrica

159
Tírig torna diversos mil·lennis en el temps amb la III Mostra Prehistòrica

Aquest cap de setmana, del 5 al 7 d’abril, Tírig celebra la III edició de la Mostra Prehistòrica amb multitud d’activitats per a grans i menuts. Així les coses, el municipi retrocedirà en el temps i es convertirà en un poblat prehistòric on es duran a terme diferents representacions, activitats per a tots i se situaran diferents casetes artesanals i de productes gastronòmics.

Les rutes cicloturistes i les visites tant pel centre històric del municipi com al Museu de la Valltorta i a les pintures rupestres tindran lloc en les jornades de dissabte i diumenge. Durant el cap de setmana els homes i dones prehistòrics prendran els carrers per a mostrar a veïns i visitants com era la vida dels primers pobladors de la província. Cal recordar, que el diumenge se celebrarà l’esperat Valltorta Trail que cada any atrau a centenars de corredors al municipi i que discorre per punts de gran valor patrimonial, històric i medi ambiental.

Per a més informació sobre les activitats i inscriure’s en les visites i tallers consultar amb l’oficina de turisme en el 964 418 612 o per correu electrònic en info@tirig.es.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA