Tírig repeteix en el Pregó de Magdalena amb una variada mostra cultural

318
PUBLICITAT

-L’Ajuntament considera el ‘Pregó’ un bon aparador per al turisme provincial

Els veïns i veïnes de Tírig tornaran enguany a desfilar pels carrers de Castelló en el ‘Pregó’ de les festes de la Magdalena. La Rondalla TIRIJANA repeteix experiència després de les bones sensacions percebudes l’any passat en què el grup va mostrar davant tot el públic de la província la música, la cultura, les pintures i les tradicions del municipi.

Aquesta vegada, el Pregó se celebrarà el dia 27 de febrer i l’ajuntament de Tírig ha animat a tots els interessats a participar d’aquesta cita. No cal formar part de la rondalla, l’acte està obert a tots els veïns i veïnes de la localitat que vulguin participar en la desfilada vestits de “llauradors”. Els assistents s’encarregaran de repartir fullets informatius sobre la varietat cultural i gastronòmica de Tírig i també dolços típics de la localitat.

L’ajuntament posarà a disposició dels veïns participants dues habitacions d’hotel perquè puguin canviar-se de roba o deixar les seves pertinences durant la desfilada. També estarà disponible la furgoneta del consistori per poder carregar i descarregar qualsevol material.