Tírig recupera la Mostra Prehistòrica el 31 de juliol i l’1 d’agost

875
PUBLICITAT

La IV Mostra de Tírig es farà els dies 31 de juliol i 1 d’agost. Un esdeveniment molt important per a la localitat que comptarà amb tot tipus d’activitats. L’alcalde, Juanjo Carreres, ha ressaltat que “hi haurà un trenet que portarà a la gent des del poble a la Valltorta per a visitar les pintures rupestres i activitats de tot tipus com tallers, jocs per als xiquets, concerts, representacions o sopars populars”.

Carreres ha indicat que són “activitats per a tota la família, de les quals m’agradaria destacar el rocòdrom i la tirolina per als més menuts, que els encanta a tots”.

La Mostra Prehistòrica és un esdeveniment que es realitza amb molta il·lusió i que és de gran importància per a Tírig “i és que donem a conèixer la localitat i tot el patrimoni que tenim, a més a més, a banda de la ruta en tren a les pintures rupestres també fem visites guiades a les construccions de pedra en sec per a tots els que vulguen saber un poc més del nostre territori” ha afirmat l’alcalde. Així mateix, “tampoc faltaran les visites guiades al nucli històric del poble amb, per exemple, el Museu Puig Roda dedicat al pintor costumbrista”.

“Hi haurà també unes 50 o 60 paradetes artesanals i moltes activitats perquè els visitants puguen gaudir d’un cap de setmana diferent i divertit al nostre poble” ha ressaltat Juanjo Carreres, il·lusionat per la tornada de la Mostra Prehistòrica després d’un any sense celebrar-se a causa de la Covid19.

A més, “el dia 30 de juliol actuarà Andreu Valor encetant el cap de setmana, divendres a la nit comptarem amb esta actuació per obrir la Mostra”. Així mateix, “tots els actes es realitzaran sempre respectant les mesures de seguretat tant als sopars populars com a la resta d’activitats que es realitzaran durant tot el cap de setmana. Ens adaptarem a les mesures que hi haja en el moment de la Mostra i farem tot el que Sanitat ens mane per a respectar la situació de pandèmia en la qual ens trobem”

Afegir que hi haurà una zona camper per a poder deixar les caravanes amb totes les comoditats. “Així facilitem l’ arribada de visitants al poble per a que vinguen a gaudir de la Mostra amb nosaltres. Ho hem organitzat tot amb molta il·lusió” ha dit Juanjo Carreres.