Tírig realitza un balanç possitiu de la seua presència a la Fira Natural de Castelló

335
L’Ajuntament de Tírig ha realitzat un balanç positiu de la seva presència a la Fira Natural de Turisme Rural. El municipi ha presentat tots els esdeveniments que tindran lloc durant 2015 en el municipi i nous elements promocionals.

Així s’ha donat a conèixer un nou fullet sobre les pintures rupestres, declarades per la Unesco Patrimoni de la Humanitat. En el fullet es presenten les coves més destacades del barranc de la Valltorta, així com el museu que es troba a la localitat. El pintor Puig Roda ha estat un altre dels elements promocionals. L’obertura del Museu Puig Roda ha suposat per al municipi un nou atractiu, en comptar amb obres d’un dels millors pintors naturalistes de finals del segle XIX.
FUTLLET TIRIG
Els joves que l’Ajuntament de Tírig ha contractat o becat dins dels plans d’ocupació del municipi s’han encarregat d’oferir la informació als visitants.
FUTLLET TIRIG1
Els que s’han interessat per Tírig també han conegut la convocatòria dels concursos de selfies i graffitis, amb motiu del 150 aniversari del pintor Puig Roda. En matèria esportiva cau destacar que el municipi acollirà el 12 de juliol la segona edició de les 10h BTT.