Tírig promocionarà al Pregó el centenari del descobriment de la Valltorta

112

 

-Un gran arquer serà l’emblema de la localitat en la desfilada

Tírig tornarà a desfilar al Pregó de la Magdalena. Ho farà promocionant de manera especial el centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta.

La figura de gran arquer de la Valltorta, amb més de tres metres d’alçada, serà l’emblema de la comitiva de Tírig. Els veïns i associacions del municipi han mostrat el seu compromís per participar en el Pregó en una reunió participativa que s’ha celebrat a la localitat.

L’alcalde, Juanjo Carreres, ha valorat la implicació dels veïns per ajudar en la promoció de la localitat. A més del gran arquer la Rondalla Tirijana i un grup de balladors del Ball Pla també estaran presents al Pregó. Així mateix es repartiran fullets dels actes previstos per al centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta. Els dies 29, 30 d’abril i 1 de maig Tírig viurà una gran celebració amb motiu del centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta. Conferències, escenificacions, artesania, visites guiades, correfoc, tallers, gastronomia, música i el Valltorta Trail ompliran d’activitats la població.