Tírig presenta una àmplia oferta lúdica i cultural per al pont de l’1 de novembre

627
PUBLICITAT

Tírig ha presentat una completa oferta cultural, lúdica i turística per al pont de l’1 de novembre. La localitat de l’Alt Maestrat oferirà visites guiades al Museu de la Valltorta i en les pintures rupestres de la Cova dels Cavalls. Al municipi els visitants podran acostar-se al Museu Puig Roda, una pinacoteca que repassa la vida d’un dels millors pintors del costumisme valencià a cavall entre els segles XIX i XX. Gabriel Puig Roda és popularment conegut com “El Pintor del Maestrat”.

Els visitants també podran descobrir l’arquitectura de la pedra en sec a les rutes i construccions que es conserven a l’entorn de la localitat. Rutes de BTT i senderisme complementen les activitats que es poden realitzar a Tírig.

Els restaurants de la localitat: La Rabosseta i el Cafè de la Plaça també oferiran menús especials durant estos dies.

tirig-4

-Oficina d’informació

Gràcies a les ajudes que concedeix la Diputació de Castelló a municipis de menys de 2.000 habitants, l’Ajuntament de Tírig manté oberta l’oficina de turisme situada al Museu de Valltorta. Des de l’oficina s’ofereixen recorreguts guiats pel centre d’interpretació de l’art rupestre o pel Museu Puig Roda.

tirig-3

tirig-5

tirig-6