Tírig presenta nova web i app turístiques

298
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tírig ha creat una nova web i app turístiques amb la finalitat de promocionar la localitat i donar a conéixer els seus encants naturals, patrimonials i culturals a veïns, veïnes i visitants.

En el cas de la pàgina web, www.tirig.es, la renovada plataforma pretén ser una eina pròxima al servei dels ciutadans, destacant l’accessibilitat i el software audiovisual. Amb el ferm objectiu de posar en valor tots els recursos turístics de Tírig, espais d’oci, patrimoni i cultura s’han creat diversos apartats de fàcil accés per als usuaris i usuàries.

Amb un sol clic, l’internauta pot conéixer alguns dels encants més destacats de Tírig com el Museu de la Valltorta i les coves de pintures rupestres; el Museu Puig Roda o l’acabat d’inaugurar glamping Zielo de Levante. També s’inclouen apartats dedicats a gastronomia, allotjament i festes. El web compte, al seu torn, amb un enllaç a la seu electrònica del municipi i permet l’accés a les diferents xarxes socials de l’Ajuntament de Tírig.

Actualment, tant la pàgina web com l’aplicació mòbil estan disponibles en valencià, encara que pròximament s’habilitaran en castellà i anglés.

En el cas de l’app, està disponible tant per a dispositius Android com IOS. Totes les persones que vulguen descarregar-la poden buscar-la a la “botiga” online del seu dispositiu com “Descobreix Tírig”. Els apartats, d’ús intuïtiu, són equivalents als de la versió web.

L’Ajuntament de Tírig ha rebut una subvenció de 3.399’86 euros per part de Turisme Comunitat Valenciana per a desenvolupar-les; un treball dut a terme per l’empresa IMK situada a Castelló.