Tírig presenta en Fitur el centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta

479
L'alcalde de Tírig a Fitur
L'alcalde de Tírig a Fitur
PUBLICITAT

L’alcalde de Tírig, Juan José Carreres, ha aprofitat la seua presència en la fira internacional de turisme de Madrid, Fitur, per a presentar els actes del centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Els actes es desenvoluparan del 28 d’abril a l’1 de maig i comptaran amb recraciones de l’època prehistòrica, un mercat sobre l’època, l’actuació de Pep Gimeno el Botifarra, la Muixeranga, un Correfoc o el Valltorta Trail.

Així mateix també s’està treballant en la programació d’unes conferències que comptaran amb especialistes de la Universitat Jaume I i la Universitat Politècnica de València.

Visites a Tírig

L’alcalde de Tírig també ha mantingut trobades amb empreses especialitzades en turisme cultural per a fomentar l’arribada de visitants al Museu de la Valltorta i les pintures rupestres.

Així mateix Tírig també treballarà amb el turisme de proximitat i iniciarà una distribució d’informació i fullets en els hotels de la costa. L’alcalde s’ha reunit amb empresaris turístics de la costa de la Comunitat Valenciana perquè Tírig forme part dels recorreguts que es programen.