Tírig presenta el renovat Parc de La Raboseta

451
PUBLICITAT

-La millora s’ha realitzat amb una ajuda de Turisme Comunitat Valenciana
-La zona busca convertir-se en un espai verd, de descans, oci i esport referent en el municipi

L’Ajuntament de Tírig ha dut a terme diferents treballs de millora en el Parc de La Raboseta. A través d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Turisme Comunitat Valenciana, Tírig ha rebut una ajuda de 50.000 euros de la institució autonòmica.

Entre les millores més importants destaquen la instal·lació d’una barbacoa i una font, anivellar els carrers que recorren l’àrea amb grava premsada i col·locar sis taules de pícnic. Així mateix, per a fer més atractiu l’entorn de La Raboseta, s’han plantat arbres i plantes decoratives i s’ha sembrat herba en la zona central. De la mateixa manera i, per a ampliar les hores d’ús del parc, s’ha instal·lat un fanal central que il·lumina tota la zona i s’ha reparat la instal·lació elèctrica i les lluminàries ja existents.

Pensat com a lloc d’esbarjo i oci per a grans i xicotets, s’han instal·lat dos nous jocs infantils i s’han delimitat les zones per als xiquets i xiquetes més xicotets. Així, els menors podran jugar de manera divertida i segura.

Amb totes les millores, l’Ajuntament de Tírig i Turisme Comunitat Valencina busquen posar en valor els 20.000 metres quadrats que donen forma al Parc de La Raboseta. “Ens trobem davant una zona extensa, on la naturalesa és protagonista, que ofereix a veïns, veïnes i visitants un lloc d’oci, esport i descans” ha indicat l’alcalde, Juanjo Carreres.  “Des de l’Ajuntament agraïm a Turisme Comunitat Valenciana la seua col·laboració per a realitzar l’obra del Parc de La Raboseta” ha finalitzat Carreres, qui ha anunciat que “en breu instal·larem una infraestructura esportiva per a oferir als usuaris i usuàries una oferta lúdic-esportiva completa”.