Tírig presenta el programa de les seues festes patronals

379
Tírig presenta el programa de les seues festes patronals
Tírig presenta el programa de les seues festes patronals
PUBLICITAT

La localitat de Tírig en l’Alt Maestrat celebra del 20 al 29 de juliol les seues festes patronals. Activitats per a tots els públics i gustos copen l’oferta festiva.


La primera jornada, el divendres 20, s’iniciarà amb el volteig de campanes a les 21.00 hores al que seguirà un cercaviles. El dissabte, les activitats seran al matí corregudes en el Camí del Pou i a la vesprada concurs de guinyot, futbol i música amb la Rondalla Tirijana, l’orquestra La Cruzada i una discomòbil. El primer cap de setmana de festejos conclourà el diumenge amb una concentració de motos, la missa de difunts, parc infantil i un sopar a força de ‘tombet de bou’ i ball.

El dilluns 23, veïns i visitants podran gaudir del parc aquàtic, el menjar de jubilats, la final del concurs de guinyot, la gimcana ‘Racons de Tírig’, el sorteig de cadafals i la primera jornada de la IV Messó de la Tapa i la Cervesa.

El dimarts començaran els festejos taurins amb el muntatge de cadafals. A la vesprada la desfilada de carrosses i el concurs de paelles amb ball seran protagonistes. El dimecres 25 se celebrarà el dia en honor a Sant Jaume amb la missa a les 12.00 hores i la processó a les 18.00 hores. A partir de les 20.30 hores es podrà participar en el Ball Pla, tant en el seu vessant infantil com a adulta.

El dijous tindrà lloc la ‘torrà’ de sardines, l’entrada i bous de la vila de la ramaderia Hermanas Dilla Pons de Valderrobles, bous de plaça i festa caribenya fins a altes hores de la matinada per a tancar el dia.

El divendres, el matí serà similar amb ‘torrà’ de sardines i entrada i bous de vila de la ramaderia Ivanet de Cervera. La vesprada comptarà amb bous de plaça i la nit amb un bou embolat i l’orquestra Divina Comedia.

El penúltim dia de festejos al matí es podrà degustar la ‘torrà’ de sardines i gaudir amb l’entrada i bous de vila de la ramaderia Hermanas Dilla Pons. Els bous de plaça, el bou embolat i la música amb l’orquestra Àgora i una discomòbil tancaran la jornada.

El diumenge 29, Tírig posarà el fermall d’or als seus festejos patronals amb una última ‘torrà’ de sardines a les 10.00 hores seguida de l’entrada i bous de vila de la ramaderia Ivanet de Cervera; amb els bous de plaça a les 18.00 hores i amb el tret de la traca final de festes a les 23.00 hores.