Tírig presenta el cartell del centenari del descobriment de les pintures de la Valltorta

592
PUBLICITAT

Tírig segueix treballant en els preparatius i actes del centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta, que se celebra este 2017. Ja s’han confirmat les dates de la celebració. Tírig acollirà una programació especial entre el 29 d’abril i l’1 de maig.

En el cartell anunciador el Arquer de la Valltorta destaca com la figura més rellevant. L’alcalde de Tírig, Juan José Carreres, ha confirmat el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló. Així mateix s’està treballant en el suport de patrocinadors privats per als diferents esdeveniments previstos.

-Tírig Al Pregó

Les pintures rupestres han estat, en els darrers anys, una de les sensacions del Pregó de les festes de la Magdalena. És per això que per al pròxim dia 11 s’ha convocat una reunió a la Casa de Cultura per organitzar la participació de la localitat en el Pregó 2017. A més en la cita també s’explicarà als veïns com s’està treballant en l’organització del centenari de la Valltorta i totes les activitats associades a l’esdeveniment. L’Ajuntament de Tírig vol implicar tot el poble en la promoció de l’efemèride.