Tírig prepara una intensa agenda d’actes per Santa Bàrbara

342
Tírig prepara una intensa agenda d'actes per Santa Bàrbara
Tírig prepara una intensa agenda d'actes per Santa Bàrbara

El pont de desembre arriba carregat d’actes a Tírig. Així, el municipi, entre les múltiples activitats programades celebrarà la festa de Santa Bàrbara la jornada del dissabte.

Els festejos de la setmana començaran el dijous a la nit, després del canvi de junta de l’Associació Cultural quan, sobre les 21.00 hores, tindrà lloc un sopar i un ball en el Pavelló Municipal. El divendres, amb motiu del dia de la Puríssima, hi haurà un parc infantil en la plaça del mercat al matí. A més, a la vesprada, a les 15.30 hores, se celebrarà el partit entre el C.F. Tírig i el Racing Club la Salzadella en el camp de futbol La Creu.

El dissabte serà el moment de retre homenatge a Santa Bàrbara. Per a açò, a les 11.00 hores començarà la romeria que partirà fins a l’ermita i a les 12.00 hores se celebrarà la missa. A continuació, es repartiran els panets beneïts, entorn d’uns 1.000, entre els assistents, un moment que estarà amenitzat pels ritmes de la banda municipal.
Veïns i visitants romandran a l’entorn de l’ermita per a gaudir d’un menjar de germanor.

A la nit, a partir de les 00.00 hores, els quintos han organitzat una discomòbil en el Pavelló municipal que posarà el fermall d’or a una setmana plena d’activitats.