Tírig pastarà la coqueta de Sant Antoni el dimecres 22

364
PUBLICITAT
  • La gran festa del foc es viurà en el municipi el dissabte 25

L’Associació Cultural de Tírig, en col·laboració amb l’Ajuntament, la Diputació de Castelló i la Llibreria-Papereria Mulet, ha organitzat els festejos de Sant Antoni amb activitats per a tots i totes.

Així, el dimecres 22 el pavelló acollirà des de les 09h l’elaboració de les coquetes de Sant Antoni. A les 14h se celebrarà un dinar per a tots els participants.

La gran festa del foc en honor al patró dels animals serà el dissabte 25. A les 10h hi haurà un esmorzar popular. Els tradicionals arrossegaments i la preparació de les fogueres començaran a les 12h. Ja a la vesprada, a les 16h se celebrarà la tradicional ‘esquellada’ en la qual els xiquets i xiquetes recorreran els carrers del poble. En acabar hi haurà berenar amb prims i xocolate i un contacontes.

L’encesa de les fogueres serà a les 18.30h. Seguidament arribaran la publicata i la representació de la Diablera. La processó i benedicció dels animals, així com el repartiment de les coquetes donaran començament a les 20.15h.

La festa de Sant Antoni a Tírig es traslladarà al pavelló on, des de les 22h, acabarà amb un sopar de saquet i la rifa del bacó a les quals seguiran la música i el ball amb una discomòbil.