Tírig no es para i pensa en el futur

506
Nou saló de plens a Tírig
Nou saló de plens a Tírig
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tírig continua treballant de manera activa per a aconseguir els millors serveis per a veïns i veïnes.

Així, ha finalitzat quasi íntegrament la reforma del Saló de Plens i s’ha instal·lat un ascensor a la Casa de la Cultura perquè, quan la situació d’Estat d’Alarma passe, l’edifici compte amb accessibilitat plena.

Així mateix, l’Ajuntament ha sol·licitat a la Generalitat una ajuda per a completar l’asfaltat del Camí Catí, una obra per a la qual l’Ajuntament realitzarà una inversió de 40.000 euros procedents de plans provincials. També es pretén rematar el projecte del Parc de la Raboseta el qual el convertirà en una zona verda per a passejar o realitzar activitat física a l’aire lliure. L’Ajuntament també ha encarregat l’adequació de l’ecoparc perquè estiga a ple rendiment quan torne a prestar servei.

Serveis educatius i d’oci

Des de l’Ajuntament s’aposta pel benestar dels veïns i veïnes, així com de tots els visitants que durant l’any té el municipi per a gaudir de la seua gastronomia i patrimoni.

D’aquesta forma, per a ajudar a la conciliació laboral i familiar s’han començat els tràmits per a obrir una guarderia municipal. A més, la Conselleria d’Educació ha donat llum verda per a reformar el col·legi en 2021.

Quant als serveis per a visitants, s’ha projectat la creació d’un alberg a l’antiga Cooperativa i, en pròxims dies, s’instal·laran les bambolles del complex “Zielo de Llevant”, una oferta d’acampada única i diferent a la Comunitat Valenciana. Cal ressaltar que les bambolles han arribat avui mateix a la zona d’acampada.

Amb tot, Tírig busca oferir els millors serveis a veïns, veïnes i visitants una vegada passe la pandèmia de Coronavirus.