Tírig lliura al col·legi material de protecció contra la COVID19

608
PUBLICITAT

-La setmana vinent començarà una persona en el lloc de reforç de neteja del centre educatiu

L’Ajuntament de Tírig ha dut a terme aquest matí el lliurament de material de protecció enfront de la COVID19 en el col·legi. Així, s’han lliurat 100 màscares amb homologació FPP2, EPIs i guants entre altres, tant per a l’ús del professorat com de l’alumnat.

L’alcalde, Juanjo Carreres, ha indicat que “l’Ajuntament continua i continuarà vetlant pel benestar i la seguretat de tots els veïns i veïnes i, per això, s’ha volgut ajudar amb material de protecció en la tornada a les aules”.

De la mateixa manera, la setmana vinent començarà a treballar una persona contractada per l’Ajuntament per a reforçar les tasques de neteja i desinfecció. Aquesta persona s’encarregarà de mantenir diàriament tot el recinte educatiu net i en perfectes condicions d’ús. Per a això, el conjunt del centre es desinfectarà dues vegades al dia. Assenyalar que aquest nou treballador també s’encarregarà de la neteja diària de diferents edificis públics com el consultori mèdic, la llar del jubilat o l’oficina de turisme.

Indicar que l’Ajuntament de Tírig continua desinfectant de forma setmanal els carrers de la localitat i, aquesta mateixa nit, es realitzarà una nova tanda de treballs. A més, el personal municipal realitza cada dues setmanes una desinfecció en profunditat de les zones més vulnerables, major ús i major afluència de pas com les papereres i els exteriors dels comerços i establiments.