Tírig inicia el servei de transport mèdic gratuït

282
Tírig inicia el servei de transport mèdic gratuït
Tírig inicia el servei de transport mèdic gratuït
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tírig i la Diputació de Castelló han engegat un servei de taxi que portarà aquells veïns que ho necessiten a les seues consultes mèdiques. Aquest mateix matí s’ha produït el primer transport.

Des de l’Ajuntament es ressalta que amb aquest servei es facilitaran els transports i visites mèdiques dels veïns, especialment aquells de major edat. D’aquesta forma, aquells que ja no poden conduir o no compten amb carnet podran desplaçar-se al metge sense problemes ni preocupacions i de la forma més segura.

L’Ajuntament de Tírig compta amb un pressupost de 1075,02 euros fins a final d’any per a pagar aquests serveis de taxi. Tal és així, que es demana que solament aquells que realment necessiten utilitzar el servei facen ús d’ell, ja que una vegada finalitzat el pressupost caldrà donar per finalitzat el servei.

D’aquesta forma, ressaltar que es podran beneficiar aquells que tinguen visita –Consulta Externa- en Centres Hospitalaris i Metges de la província i aquells que tinguen revisió d’optometria, auditiva o odontològica en els municipis propers a Tírig. Assenyalar que en aquest segon cas no es cobriran trajectes, per exemple, fins a Castelló o Vinaròs.

Aquells que desitgen sol•licitar el servei hauran d’anar a l’Ajuntament de Tírig dies abans de la data d’utilització i presentar el justificant de la visita mèdica. Aqueix mateix dia, un taxi els arreplegarà a casa, portarà al centre mèdic i retornarà a casa en finalitzar la consulta. Al retorn a Tírig els usuaris del servei hauran de presentar en l’Ajuntament el justificant de la consulta mèdica perquè el consistori es faça càrrec del pagament del taxi.