Tírig inicia el diumenge el cicle de visites teatralitzades

71
PUBLICITAT

– La ruta eixirà a les 11 hores de l’església de la Mare de Déu del Pilar

Tírig estrenarà el proper diumenge dia 16 el cicle de visites teatralitzades amb una eixida a les 11 hores des de l’església de la Mare de Déu del Pilar (plaça de la Generalitat, 1). Les inscripcions són gratuïtes, però és necessari reservar plaça a través de l’enllaç cutt.ly/VisitaTirig

En aquest cas es tracta d’una visita cultural pels punts de major rellevància del municipi. La ruta forma part d’un programa d’experiències turístiques obert a qualsevol visitant o resident en Tírig. El Pla de Dinamització i Governança Turística ‘Maestrat, ànima interior’ s’integra en la Xarxa de destins turístics intel·ligents de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de fomentar les visites i l’economia rural fent front a la despoblació.

El cicle inclou rutes per la comarca entre els mesos de juny i octubre. Una desena de municipis del Maestrat participen en el programa amb dues visites per localitat. En el cas de Tírig, la següent eixida programada pel municipi serà el dissabte 14 de setembre a les 18 hores.