Tírig inicia avui la celebració de les seues festes, amb galeria de fotos

687
Inici de les festes a Tírig
PUBLICITAT

Tírig celebra les seues festes patronals en honor a Sant Jaume del 24 de juliol al 3 d’agost i, per això, ha preparat una programació pensada per a tots els públics. El senyal que indica l’inici dels actes serà la traca i el volteig de campanes que tindrà lloc aquest divendres per la vesprada. La cercavila de la Banda Municipal Santa Quitèria donarà pas al concert de bandes en el qual també participaran les agrupacions musicals de Laviana, a Astúries i de Xert.

Les motos Harley-Davidson tornaran a rugir els seus motors en el municipi en una nova edició de la concentració d’aquestes mítiques motocicletes. A més, els actes taurins també seran protagonistes durant diverses jornades amb les entrades de bous, les vaquetes del Grand Prix o els bous de plaça i embolats. La prova d’un bou brau de la ramaderia La Masà d’Ares del Maestrat estarà patrocinada per Vicente Granell Andreu.

La música estarà present durant les nits amb l’actuació d’orquestres com Magia Negra, Atalaia, Àgora i els ritmes de la música cubana. Els més menuts podran divertir-se amb els parcs infantils i aquàtics així com amb els espectacles que portaran a la localitat del Maestrat les companyies Scura Splats i La Banda del Drac. El concurs de paelles, la truita monumental o el ball de disfresses completaran la programació festiva.