Tírig inaugura el Centre BTT Maestrat

964
Tírig inaugura el Centre BTT Maestrat
Tírig inaugura el Centre BTT Maestrat
PUBLICITAT

Demà tindrà lloc la inauguració del nou centre BTT Maestrat amb seu a Tírig i que unirà a través de rutes ciclistes de diferent dificultat diversos punts de la comarca.
D’aquesta forma, a partir de les 16h l’antiga càmera agrària, lloc on es troben les instal•lacions del centre BTT, acollirà l’acte d’inauguració de les rutes i instal•lacions. Entre els convidats cal destacar la presència del president de la Diputació, Javier Moliner, i dels responsables d’ Itinerantur, empresa encarregada del muntatge de les instal•lacions i rutes.

Durant l’acte s’explicaran les noves rutes, recorreguts i la seua dificultat així com tots els serveis a oferir al turista i visitant des del centre BTT Maestrat.

Per a potenciar la participació dels veïns de Tírig i de localitats veïnes tots aquells xiquets i xiquetes que acudisquen amb bicicleta rebran un detall.

Cal recordar que el nou centre BTT Maestrat s’ha dut a terme gràcies a una inversió de la Diputació de Castelló de quasi 70.000 euros. Així mateix, des de demà mateix el centre podrà ser utilitzat per tots aquells que vulguen gaudir dels paisatges de Tírig i comarca i de les noves instal•lacions d’informació i acolliment de visitants i ciclistes.