Tírig i Turisme Comunitat Valenciana inverteixen 50.000 euros al Parc de La Raboseta

240
  • S’instal·laran zones de descans i pícnic per a potenciar el seu ús turístic i recreatiu

L’alcalde de Tírig, Juan José Carreres, i el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han signat aquest mateix matí un conveni de col·laboració pel qual Turisme Comunitat Valenciana invertirà 50.000 euros en la millora i adequació del Parc de La Raboseta.

Segons ha indicat Carreres, la intenció de l’Ajuntament és instal·lar una zona de pícnic amb taules i bancs, una zona de barbacoa i un punt d’aigua potable. Així mateix, s’adequaran els jocs recreatius, el paviment i les lluminàries.

Amb l’actuació es busca potenciar el valor turístic, patrimonial i paisatgístic de Tírig oferint, tant al visitant com als veïns i veïnes, un punt de descans i recreo. L’alcalde ha afirmat que la inversió “suposa una gran oportunitat per a Tírig amb la qual posar en valor aquest espai lúdic i natural”. Les millores estaran acabades abans de final d’any.

Recordar que Tírig compta en el seu terme municipal amb grans atractius turístics i patrimonials com el Museu de la Valltorta, les pintures rupestres de la Cova dels Cavalls, el Mas d’En Josep i la Cova del Civil declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO o el Museu Puig Roda dedicat al pintor costumista.