Tírig finalitza el pagament dels llibres de text

127


-El alcalde lamenta que la Generalitat encara no haja pagat i no s’haja fet càrrec de tot el cost
Després d’un llarg procés burocràtic creat per la Conselleria d’Educació, l’Ajuntament de Tírig ha finalitzat el pagament de XarxaLlibres a falta de les corresponents aportacions econòmiques de la Conselleria d’Educació i de la Diputació de Castelló.

La campanya de Xarxa Llibres es va iniciar a finals de 2015 informant els pares i mares dels alumnes de Primària i Secundària, amb la complimentació de les sol·licituds, fins a arribar a l’aprovació del pagament de les dos fases i la comprovació del procés.

S’han beneficiat un total de 30 alumnes que van presentar la documentació i van cobrar la primera fase, fins a 100 euros. Amb el material presentat ha estat possible crear el banc de llibres a i, a més, les famílies han de cobrar també la segona fase. Cal dir que el procés ha estat possible gràcies als treballs dels tècnics de l’Ajuntament, a l’ajuda de la junta de l’AMPA i, sobretot, als pares i mares que en tot moment han ajudat i han comprès el nou procés iniciat en 2015.

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, ha apuntat que l’Ajuntament de Tírig ja es feia càrrec del pagament dels llibres de text al municipi d’una manera molt més simple que el sistema Xarxa Llibres. L’alcalde ha lamentat que la Generalitat no s’haja fet càrrec íntegrament del pagament dels llibres, carregant les despeses a ajuntaments amb pocs recursos.