Tírig farà tests ràpids abans del començament del curs escolar

260
Cartell Tests tornada escola a Tírig
Cartell Tests tornada escola a Tírig
  • Es realitzaran prop de 60 proves entre alumnat i professorat

L’Ajuntament de Tírig ha pres la decisió de realitzar tests ràpids de Covid19 als xiquets, xiquetes i joves d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat empadronats a la localitat. A més, també tindran l’opció de fer-se la prova els professors i professores del col·legi del municipi.

Aquesta mesura, impulsada per l’equip de govern de l’Ajuntament de Tírig, té com a objectiu promoure una “tornada al col·le” el més segura possible.

Així, en el cas que algun dels test realitzats dijous que ve al matí al saló de plens de l’Ajuntament donara positiu, es posaria en coneixement de Salut Pública i Sanitat.

L’Ajuntament té prevista la realització de prop de 60 test ràpids entre alumnat i professorat. “Volem posar el nostre granet d’arena a la tornada a les aules dels nostres xiquets, xiquetes i joves”, afirma l’alcalde, Juanjo Carreres, qui indica que “la salut dels nostres veïns i veïnes sempre ha sigut prioritat per a l’Ajuntament i ara, amb l’inici del curs escolar, volem prendre totes les precaucions possibles”.