Tírig es prepara per a l’inici de les seves festes patronals en honor a Sant Jaume

687
Cartell del bou regal de Vicente Granell
PUBLICITAT
L’Ajuntament de Tírig ha avançat aquesta setmana alguns dels actes més destacats que conformen la programació de les festes patronals. La setmana gran començarà el proper 24 de juliol i fins al 3 d’agost estarà plena d’actes per gaudir en família i amb amics.

Els actes taurins es porten bona part del protagonisme. Vicente Granell, aficionat taurí i visitant de Tírig durant l’estiu, ha regalat al poble un bou cerril de la ramaderia de Sergio Centelles, d’Ares del Maestrat. Furiós, serà provat i embolat el dissabte dia 1 d’agost. Però al marge dels festejos taurins, també destaca la II edició de la Concentració de Motos Valltorta programada per al diumenge 26 i en la qual s’espera una gran participació.
Per als qui desitgin acudir a aquests i altres actes que s’han organitzat amb motiu de les festes patronals, l’Ajuntament ha posat a la venda abonaments que inclouen l’entrada a tots els esdeveniments de pagament. Per 35 € es podrà accedir a les orquestres Màgia Negra, Atalaia i Àgora, el concert tribut a Fito & Fitipaldis, la truita i ‘fideuà’ monumentals i el guisat de ‘tombet’ de bou.