Tírig demana a Sant Mateu que no tape els senyals del poble

311

1-Sant Mateu-Tirig

2-Sant Mateu-Tirig (3)

3-Sant Mateu-Tirig (4)

4-Sant Mateu-Tirig (2)

L’alcalde de Tírig, Juan José Carreres, ha demanat a l’Ajuntament de Sant Mateu que no tape els senyals de Tírig en el vial que condueix a la localitat. L’Ajuntament de Sant Mateu ha cobert de negre les senyals de Tírig en celebrar una concentració de bandes de música a una plaça per la qual passa el vial cap a Tírig des de Sant Mateu.

Carreres així ho ha manifestat a l’Ajuntament de Sant Mateu ja que nombrosos veïns de Tírig s’han queixat en veure els senyals tapades.

En aquests moments per accedir a Tírig des de Sant Mateu els automobilistes han de realitzar la circumvalació a Sant Mateu i accedir a aquest poble des de la rotonda de la benzinera. L’alcalde de Tírig ha demanat a Sant Mateu que tingue en compte aquesta realitat per no confondre els automobilistes que es dirigeixen cap Tírig o el Museu de la Valltorta.

Així mateix el primer edil ha assenyalat que seria convenient millorar la senyalització de la ruta alternativa, no deixar tallat l’accés durant tres dies o bé celebrar l’acte en un emplaçament alternatiu que no condicioni la ruta dels automobilistes.