Tírig convoca un concurs de graffitis amb motiu del 150 aniversari del neixement del pintor Puig Roda

0
165

L’Ajuntament de Tírig ha convocat un concurs de grafitti amb motiu del 150 aniversari del pintor Gabriel Puig Roda, nascut a la localitat al 1865. Puig Roda pintava escenes costumistes del seu temps i a Tírig hi ha un museu on es pot visitar la seua obra.

Els grafittis seleccionats, un total de 3, es pintaran en paret a una zona del Parc Infantil. Els membres del jurat tindran en compte criteris com disseny, originalitat, estructura i colorit.

L’Ajuntament de la localitat ha organitzat aquest concurs amb una doble finalitat, promocionar la gent jove que fa grafittis i també que siguen els propis autors els encarregats de la decoració del parc infantil.

Les edats dels participants estaran compreses entre els 14 i els 35 anys i es podran fer de forma individual o en grup fins a 3 components.

La temàtica tindrà que estar relacionada amb Puig Roda.

El plaç de presentació de bocets acabarà el 20 de març a les 14 hores, el jurat donarà a conéixer els premiats el 23 de març i aquestos seran pintats el 16 d’abril, sent l’Ajuntament l’encarregat de proporcionar els materials.