Tírig contracta una empresa per a netejar i desinfectar el municipi i anuncia ajudes per a veïns i empreses

535
Tírig, imatge d'arxiu
PUBLICITAT

-Se suspèn la Mostra Prehistòrica i els diners del seu muntatge es destinaran a ajudes socials i econòmiques

L’Ajuntament de Tírig ha anunciat que dimarts que ve una empresa de Sanitat Ambiental acudirà al municipi per a netejar i desinfectar cada racó de la localitat.

Així mateix, l’Ajuntament ha anunciat la suspensió de la Mostra Prehistòrica que estava prevista per al primer cap de setmana d’abril. L’alcalde, Juanjo Carreres, ha ressaltat que, “els diners que s’haurien gastat en la Mostra s’utilitzaran per a ajudar als veïns i veïnes”.

Algunes d’aquestes mesures són l’augment del pressupost del taxi rural, beneficis i exempcions com en la reducció de taxes o el rebut de fems. Unes mesures dirigides a tots els comerços locals, autònoms, agricultors i ramaders.

Així mateix, l’Ajuntament farà per pagar de manera immediata les factures perquè les empreses disposen d’efectiu. De la mateixa manera, s’ha anunciat que, abans de Pasqua, es retornarà el 35% d’IBI Rústica als propietaris d’explotacions ramaderes en actiu.

Finalment, des de l’Ajuntament es demana la col·laboració de tots els veïns i veïnes i es recorda la importància de quedar-se a casa per a lluitar contra la propagació del Coronavirus.