Tírig comptarà amb caixer automàtic a finals d’abril

792
PUBLICITAT

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres ha participat aquest matí en una reunió telemàtica amb la Directora general de l’Agenda Valenciana Antidespoblament, Jeannette Segarra, per a confirmar els terminis de posada en funcionament del caixer automàtic de la localitat. “La Directora ens ha afirmat que el caixer automàtic, tan necessari per a un municipi com Tírig, estarà en funcionament abans que acabe el mes d’abril” assenyala Carreres.

Sent l’empresa gestora del caixer ‘CaixaBank’, s’ha comunicat que les gestions hauran de realitzar-se sempre amb targeta. “Es dona l’oportunitat, així, d’evitar desplaçaments a municipis grans que disposen de servei de banc. Ara, els nostres veïns i veïnes podran traure diners o pagar rebuts sense problema” afig l’alcalde. A més, per a facilitar que qualsevol persona puga utilitzar el caixer s’oferiran cursos formatius sobre el seu ús. El caixer se situarà en l’edifici de l’ajuntament.

Aquest nou servei de Tírig s’ha aconseguit després que l’Ajuntament sol·licitara a Generalitat ser inclòs en la llista de localitats que s’havien quedat sense entitat bancària i, per tant, necessitava caixer. Ara, per a mantindre el caixer, el govern valencià invertirà 14.500 euros cada any.

“Per a nosaltres, aconseguir el caixer, és un pas més en la lluita contra la despoblació. Des de l’Ajuntament lluitem sempre pels nostres veïns i veïnes i aconseguir que els serveis siguen els adequats i s’eviten sempre que siga possible els desplaçaments innecessaris” sentència Juanjo Carreres qui afig el seu agraïment “a la Generalitat per tindre en compte la necessitat de Tírig per comptar amb aquest servei i que el pose en marxa en breu”.