Tírig combina patrimoni, cultura i religió per Setmana Santa

180
Tírig combina patrimoni, cultura i religió per Setmana Santa

Les festes de Setmana Santa arriben a Tírig carregades d’activitats. Els festejos començaran el dijous 18 amb una ruta pel patrimoni de la pedra seca i les pintures rupestres a les 11h; a les 12h hi haurà un contacontes i a les 18h una projecció de cinema infantil.

El Divendres Sant a les 8.30h se celebrarà la Ruta Masos de Colors. A les 11h serà el Viacrucis i els xiquets podran gaudir de jocs infantils en el pavelló. A la nit, a les 21h serà la processó de l’Enterrament que estarà acompanyada de la Banda Municipal. La festa s’allargarà durant la matinada amb la discomòbil Disconectar.

El dissabte 20 els xiquets podran gaudir d’un nou parc infantil. A les 20h serà la missa de Vigília i a les 23h se celebrarà la tradicional ‘coetà’ i ‘Nit de les músiques’.

Els festejos de Setmana Santa acabaran el diumenge 21 amb la missa i processó de l’Encontre a les 12h a la qual acompanyaran la Ronda de Quintos i la Rondalla Tirijana. El fermall d’or a les celebracions el posaran la música i el ball des de les 00.30h amb Orquestra The Luxe i discomòbil The End.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA