Tírig celebrarà les festes patronals del 23 de juliol a l’1 d’agost

709
PUBLICITAT

Tírig tornarà a viure i celebrar les festes patronals de la localitat des del divendres 23 de juliol fins al diumenge 1 d’agost, amb una planificació diària adaptada per a tot tipus de públic. D’aquesta manera, en les festes patronals per al 2021 es celebrarà la IV Mostra Prehistòrica, la tradicional jornada que promou el patrimoni històric i cultural de Tírig i la comarca amb col·laboració del Museu de la Valltorta.

La Mostra Prehistòrica, que es celebra el cap de setmana del 31 de juliol i 1 d’agost, va acompanyada d’un mercat popular i moltes activitats i tallers culturals i patrimonials com visites a les pintures rupestres de la Cova dels Cavalls o el Museu dedicat al pintor costumista Gabriel Puig Roda. Amb aquesta proposta cultural, els veïns i veïnes de Tírig es retrobaran amb les arrels més primitives de la localitat, i els visitants descobriran el tresor històric que és Tírig.

La programació preparada es pot veure modificada segons l’evolució de la pandèmia; en conseqüència, l’Ajuntament de Tírig pot valorar si es poden celebrar més actes dels prevists o si s’han de suspendre els ja fixats.