Tírig celebra Santa Bàrbara en el pont de desembre

127
Programació de Santa Bàrbara a Tírig

Tírig viurà del 6 al 8 de desembre els festejos en honor a Santa Bàrbara amb multitud d’activitats. D’aquesta forma, el divendres 6 a les 14h hi haurà un dinar de saquet i ball organitzat per l’Associació Cultural de Tírig; a les 20.30h cercavila amb la Banda Municipal Santa Quitèria de Tírig i des de les 00.00h música i ball amb la discomòbil Disconnectar organitzada pels Quintos 2020.

La jornada del dissabte començarà a les 11h amb l’eixida de la romeria des de l’Església. La missa serà a les 11.30h i a les 12.30h serà el repartiment de ‘panets’ amb actuació de la banda de música. A la vesprada, a les 16h vaquetes en el raval de Santa Bàrbara i seguidament bous infantils. A les 19.30h cercavila fins a la plaça de l’Església i Ball Pla. La jornada acabarà amb una nova sessió de música fins a altes hores de la matinada amb la discomòbil Disconnectar organitzada pels Quintos 2020.

Els festejos de Santa Bàrbara 2019 acabaran el diumenge amb l’activitat ‘Trencaperols’ que des de les 11h posarà a la disposició de grans i menuts diferents jocs en el pavelló.