Tírig celebra Santa Bàrbara del 3 al 6 de desembre

431
PUBLICITAT

Tírig es disposa a celebrar la festa de Santa Bàrbara amb una programació de variades activitats entre el dissabte 3 i el dimarts 6 de desembre.

Durant el matí de la primera jornada tindrà lloc la romería a l’ermita que partirà des de la Plaça de l’Església. Allà, al migdia, es farà una celebració religiosa i es beneiran els típics “panets”, actes als quals seguirà el dinar de tots els romeus. A la nit, l’orquestra Twin ‘s actuarà al local dels jubilats amb entrada gratuïta.

El matí de diumenge està pensat per als més menuts amb jocs i inflables i, a la vesprada, es disputarà el partit de futbol entre el C.F. Tírig i el C.F. Benicarló.

Dilluns s’obrirà al públic una exposició de fotografies i documents antics del municipi a l’ajuntament. La jornada també comptarà amb una eixida amb bici, un recital de contacontes, un concurs d’allioli, un sopar i el ball amb l’orquestra “Los de ayer”.

Visites guiades

Durant estos dies, l’Ajuntament de Tírig ha previst unes visites guiades per donar a conèixer a veïns i visitants alguns dels llocs d’interès amb què compta el municipi. Dissabte 3 de desembre es realitzarà una ruta fins l’ermita de Santa Bàrbara, coincidint amb la romeria, que mostrarà als participants els valors etnològics locals. Dimarts dia 6, la ruta portarà als senderistes fins a la cova dels Cavalls.