Tírig alertarà a la Guàrdia Civil d’incompliments de l’estat d’alarma

617
PUBLICITAT

L’alcalde de Tírig, a través de les xarxes socials, ha difós un ban en què insta a “alguns veïns i veïnes” que “presenten símptomes que coincideixen amb els propis dels afectats pel Coronavirus” a quedar-se en casa, sense eixir, “durant 15 dies, aquesta obligació inclou també a tots els familiars que han tingut contacte amb ells”. I és que Juanjo Carreres explica que els continuen arribant “informacions de persones que desobeeixen el confinament que ha establert l’estat d’alarma, davant la situació excepcional que vivim”.

El primer edil, tenint en compte l’obligació de preservar el benestar i la salut de veïnes i veïns, assegura que “a partir d’aquest moment qualsevol avís que rebem referent a l’incompliment d’aquestes normes, el posarem en coneixement de la Guàrdia Civil i les autoritats sanitàries competents”. Juanjo Carreres ha fet aquest avís a causa del “cas omís que algunes persones estan fent dels advertiments, que tant des dels mitjans de comunicació com des del mateix consistori, els hem fet arribar”.

Carreres ha recordat que “ningú pot acostar-se a parlar amb altres veïns sense la distància i protecció necessària, encara que siguen familiars, si resideixen en un domicili diferent”.