Tírig, Albocàsser i les Coves es reuniran a la  primera trobada de la Valltorta

305
PUBLICITAT

El diumenge 23 d’abril els veïns de Tírig, Albocàsser i les Coves participaran en la primera edició de la trobada de la Valltorta. Serà en l’entorn dels Tolls del Matar, el punt del Barranc de la Valltorta que uneix els tres termes municipals.

La iniciativa s’ha programat amb motiu del centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta. Els participants partiran dels seus respectius municipis per trobar-se sobre les 11:30 hores i realitzar activitats que estaran guiades per l’arqueòleg Miquel Guardiola. L’expert els mostrarà i explicarà com tallar pedra i elaborar les eines que utilitzaven els caçadors prehistòrics. Després de dinar que haurà de portar cada participant, es realitzarà el retorn als respectius municipis. La participació és gratuïta i els menors hauran d’anar acompanyats per adults.

La trobada està organitzada per l’Associació l’Assegador i el grup Anem Anant d’Albocàsser, l’Associació Tossal Gros de les Coves, l’Associació Cultural de Tírig i patrocinat per Amics Valltorta-Gassulla.