Tírig adjudica la reforma del col·legi per 563.433 euros

103
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tírig, després de publicació de l’oferta en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, ha adjudicat la reforma del col·legi local a l’empresa Elecnor.

El col·legi de Tírig, aulari del CRA L’Ullastre, serà reformat dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Les obres tindran un cost de 563.433,36 euros i s’espera que comencen abans de l’estiu.

“La renovació integral del nostre col·legi era una reivindicació històrica dels veïns i veïnes de Tírig per la qual, des de l’Ajuntament, portem anys lluitant” ha afirmat l’alcalde, Juanjo Carreres, qui ha afegit que “ara, després d’anys de negociacions amb Conselleria, per fi podem celebrar i assegurar que els xiquets i xiquetes de Tírig comptaran en molt poc temps amb un col·legi de qualitat, adequat a les seues necessitats i que mira cap al futur”.

Així les coses, l’inici de les obres serà abans de l’estiu. El termini d’execució dels treballs és d’un any. “En estos moments estem parlant amb Conselleria d’Educació per a instal·lar aules prefabricades i poder començar les obres” ha ressaltat l’alcalde.