Tírig acull a una família ucraïnesa

684
PUBLICITAT

“Volem ajudar a Ucraïna” així s’ha expressat l’alcalde de Tírig Juanjo Carreres. I és que, l’Ajuntament de Tírig està a l’espera que una família de sis persones procedents d’Ucraïna arribe al municipi per a instal·lar-se en una casa llogada pel consistori. “Es tracta d’una àvia amb les seues dues filles i tres nets de 2, 10 i 11 anys” afirma l’alcalde. El contacte amb la família s’ha fet a través de les xarxes socials i, en aquests moments, han aconseguit eixir d’Ucraïna i arribar a Polònia.

“Arribaran a Tírig en dos viatges separats. Tres d’ells eixiran de Polònia aquest divendres amb cotxe i s’espera que arriben el diumenge, mentre que la resta de la família vindrà amb autobús el 19 de març” afig Carreres.

Amb tot, “si la situació no canvia o la família canvia d’opinió, en pocs dies Tírig tindrà sis nous veïns que seran acollits amb els braços oberts” emfatitza l’alcalde.

A més, aquesta mateixa setmana s’entregarà a la Diputació l’ajuda humanitària recollida per l’Ajuntament gràcies als donatius de veïns i veïnes perquè arribe a aquelles persones a Ucraïna que la necessiten.