Territorio Templario capdavanter al prime time de documentals

325
Territorio Templario capdavanter al prime time de documentals
Territorio Templario capdavanter al prime time de documentals
PUBLICITAT

La sèrie de Canal Historia Territorio Templario que impulsa la Diputació de Castelló es confirma com un producte capdavanter al prime time en el segment de canals de documentals en ser l’emissió més vista en la seua franja horària. En la seua segona emissió, corresponent al tercer capítol ‘Xivert, el castell de la frontera’ es va tornar a posicionar com la sèrie de major seguiment.

El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha assegurat que “amb les dades d’audiències que s’estan registrant en les estrenes dels capítols confirmem que estem davant un bon producte, una sèrie de qualitat que transmet a milers de persones una part de la nostra història amb els llocs més emblemàtics de l’Ordre del Temple en la província de Castelló. Volem que siguen milers d’espectadors i aficionats a la història els que es fidelicen amb aquests sis capítols i vulguen venir a descobrir i conèixer en primera persona els escenaris reals en els quals s’ha rodat Territorio Templario”.

Les emissions d’aquests capítols de 45 minuts cadascun seguirà sent en aqueix mateix horari de prime time (22:00 hores) dilluns que ve dia 8, i els dies 15 i 22 d’octubre.

La participació d’experts, una dels seus Claus
Territorio Templario és una sèrie documental que es crea amb l’assessorament de més de 20 experts historiadors, arqueòlegs, arquitectes, periodistes i escriptors que han aportat el seu coneixement entorn de tot el que engloba a la trajectòria de la milícia templera.
Fins a 11 municipis i més de 25 recursos patrimonials de la província protagonitzen aquest recorregut audiovisual per la trajectòria de l’Ordre del Temple en ‘Territorio Templario’: Atzeneta del Maestrat, Albocàsser, Benassal, Castillo de Xivert (Alcalà de Xivert), Borriana, Coves de Vinromà, Culla, Peníscola, Sant Mateu, Ares del Maestrat i Morella.