Terres del Maestrat, turisme obert a tots

857
Terres del Maestrat
Terres del Maestrat
PUBLICITAT

-El Pla de Dinamització i Governança Turística organitza quatre jornades divulgatives al setembre

El Pla de Dinamització i Governança Turística Terres del Maestrat “Ànima Interior” ha organitzat, durant 4 jornades a celebrar aquest mes de setembre, un pla de sensibilització dirigit a donar a conéixer la potencialitat del territori com a destinació turística.

Rossell, Tírig, Traiguera i Sant Mateu acolliran quatre trobades amb ponències i debats que analitzaran el turisme des de tots els seus vessants. Tenint en compte les circumstàncies de la Covid-19, les ponències es gravaran i s’emetran en les xarxes socials de Terres del Maestrat. El dimecres dia 9, a Rossell, la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, i el tècnic de Turisme Comunitat Valenciana, Javier Herráiz, analitzaran la importància dels Plans de Dinamització i Governança Turística. El 16 de setembre, Tírig serà el punt de trobada en el qual s’analitzarà el turisme com a motor de desenvolupament socioeconòmic en Terres del Maestrat. La jornada comptarà amb la presència d’Eli Diez Urquizu, tècnica del Consell Comarcal del Matarranya i de l’empresari turístic Javier Moragrega.

El 23 de setembre, la Font de la Salut de Traiguera, serà l’entorn per a debatre sobre la importància del màrqueting i la comunicació en destinacions turístiques. Els ponents seran Gerson Beltran, expert en ludificació, Big Data i geolocalització i Lucas Aisa, consultor en màrqueting digital. Les trobades es tancaran a Sant Mateu el 30 de setembre amb un dia dedicat a la gastronomia com a producte i experiència turística amb la presència de Carmen Urbano, directora de Promoció Agroalimentària del Govern d’Aragó i Evarist Caselles, director de Turisme València.

Tots els interessats es poden inscriure en info@terresdelmaestrat.com o en el telèfon 964 49 51 25.

Les jornades formen part del Pla de Dinamització i Governança Turística Terres del Maestrat que compta amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana, El Patronat Provincial de Turisme i integra als municipis de Canet lo Roig, Cervera del Maestre, La Jana, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert.

Inscripcions