Terres del Maestrat tractarà demà a Traiguera la importància del màrqueting i la comunicació per al turisme

791
PUBLICITAT
  • Rossell i Tírig han acollit ja cites prèvies de les Jornades de Sensibilització Turística

La Font de la Salut de Traiguera serà demà la seu d’una nova Jornada de Sensibilització Turística de Terres del Maestrat: ànima interior. La trobada, que comptarà amb ponències d’experts, girarà entorn a la importància del màrqueting i la comunicació per a les destinacions turístiques. La cita serà inaugurada pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. A més, Gerson Beltran, expert en ludificació, Big Data i geolocalització i Lucas Aisa, consultor en màrqueting digital seran els ponents.

Cal recordar que les jornades es van iniciar a Rossell el passat 9 de setembre. Allí es va explicar la importància dels Plans de Dinamització i Governança Turística Terres del Maestrat. I van continuar el passat 16 de setembre a Tírig, amb el turisme com a motor de desenvolupament socioeconòmic com a eix primordial de la trobada. Després de la cita de Traiguera, encara quedarà una altra trobada a Sant Mateu, el 30 de setembre, on es tractarà la gastronomia com a producte i experiència turística.

La jornada es podrà veure, una vegada finalitze, a través de les xarxes socials i el canal de Youtube de Terres del Maestrat.

Les Jornades de Sensibilització Turística formen part del Pla de Dinamització i Governança Turística Terres del Maestrat que compta amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme i integra als municipis de Canet lo Roig, Cervera del Maestre, La Jana, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert.