Terres del Maestrat presenta 4 vídeos per a difondre l’Ànima Interior

576
PUBLICITAT

-La Llotja de Cervera del Maestre acull la posada de llarg dels promocionals que donaran a conéixer el destí i les experiències que ofereix al visitant

4 vídeos per a donar a conéixer Terres del Maestrat, Ànima Interior. La Llotja de Cervera del Maestre ha acollit la presentació de la sèrie d’audiovisuals que presenten totes les experiències turístiques dels 10 pobles que integren el Pla de Dinamització i Governança Turística Terres del Maestrat que compta amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme i integra als municipis de Canet lo Roig, Cervera del Maestre, La Jana, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert.

El president de Terres del Maestrat, Kevin Salvador i l’alcalde de Cervera, Adolf Sanmartí, han sigut els encarregats de donar a conéixer els audiovisuals que sota els lemes de Ànima Gastro, Ànima Activa, Ànima Cultural i Ànima Interior donen a conéixer totes les singularitats del territori amb l’objectiu de posicionar-lo com a destinació turística pròxima a la costa. Els vídeos es donaran a conéixer a través de les xarxes socials de Terres del Maestrat Ànima Interior. Els audiovisuals tenen una duració d’entre dos i tres minuts i conviden al visitant a conéixer totes les experiències que ofereix Terres del Maestrat, Ànima Interior.

Un vídeo general recull els aspectes més cridaners i atractius de Maestrat Ànima Interior. Ànima Gastro mostra els olis i olives d’oliveres mil·lenàries, les garrofes, l’olleta del Maestrat, els dolços, els formatges o el vi.

Ànima Activa presenta un recorregut amb bici de muntanya o carretera, a peu o a cavall per les rutes que ofereixen un paisatge amb agrestos barrancs, el Parc Natural de la Tinença de Benifassà o oliveres mil·lenàries. Escalada, visites guiades pels museus, paisatges o centres d’interpretació, rutes a cavall… són només part de les possibilitats que es mostren en aquest vídeo.

En Ànima Cultural són protagonistes l’art rupestre, la via augusta, el centre històric de Sant Mateu o el santuari de la Mare de Déu de la Salut de Traiguera, sense oblidar el castell de Cervera, els centres d’interpretació, les ermites, les esglésies, els nuclis antics o les sènies.