Terres del Maestrat explorarà a Sant Mateu la gastronomia com a producte i experiència turística

858
PUBLICITAT
  • Rossell, Tírig i Traiguera han acollit les Jornades de Sensibilització Turística fins al moment

La gastronomia com a producte i experiència turística serà la protagonista el dimecres 30 a l’auditori de Sant Mateu. I és que Terres del Maestrat: ànima interior organitza en la localitat la quarta Jornada de Sensibilització Turística seguint l’estela de Rossell, Tírig i Traiguera. La cita comptarà amb Carmen Urbano, Directora General de Promoció i Innovació Agroalimentària del Govern d’Aragó i Evarist Caselles, director de Turisme València. La clausura de les jornades la realitzarà per videoconferència Herick Campos, Director General de Turisme.

Les trobades van arrancar a Rossell el passat 9 de setembre. Allí es va explicar la importància dels Plans de Dinamització i Governança Turística Terres del Maestrat. I van continuar el passat 16 de setembre a Tírig, amb el turisme com a motor de desenvolupament socioeconòmic com a tema. El 23 de setembre a la Font de la Salut de Traiguera es va tractar la importància del màrqueting i la comunicació per a les destinacions turístiques.

Les Jornades de Sensibilització Turística formen part del Pla de Dinamització i Governança Turística Terres del Maestrat que compta amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme i integra als municipis de Canet lo Roig, Cervera del Maestre, La Jana, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert.